Armin van Buuren maakt tijd voor gezin – Even geen ‘Armin Only’ meer

Armin van Buuren maakt tijd voor gezin – Even geen ‘Armin Only’ meer – Armin van Buuren vindt dat hij genoeg tijd in zijn carrière heeft gestoken. Daarom probeert hij het tegenwoordig rustiger aan te doen.

“Omdat ik vaak weg ben, zie ik mijn kinderen veel te weinig”, vertelt de 39-jarige dj aan Story. “Dat maakt mij soms emotioneel.”

De succesvolle dj zegt dat zijn succes te nuanceren is. “Het succes dat de mensen zien, dat is de buitenkant. De binnenkant van mijn leven is soms erg moeilijk.”

Zijn echtgenote Erika wees Van Buuren erop dat hij het wat rustiger aan moest doen. “Daar ben ik erg gelukkig mee. Het is een cliché: achter elke man staat een sterke vrouw, maar ik heb veel geluk met haar. Ons huwelijk is goed en we houden zielsveel van elkaar, maar het is soms moeilijk. Daarom ben ik mijn leven anders gaan indelen.”

Kinderen

“Gisteren was ik nog in Vietnam, vandaag sta ik op een feest in Amsterdam. Het is belangrijk om op gezette tijden jezelf te zijn. Ik had nooit verwacht dat mijn vrouw mij dit moest laten inzien. Ik heb twee jonge kinderen die heel erg lief zijn, maar ik ben alsmaar weg.”

Van Buuren noemt twee voorbeelden. “Een paar uur nadat mijn zoon Remy was geboren, stond ik alweer ergens te draaien. Mijn dochter Fenna zei op een gegeven moment tegen de computer ‘papa’, omdat we vaak skypen wanneer ik in het buitenland ben. Dat is best moeilijk.”

BRON: http://www.nu.nl/achterklap/4193084/armin-van-buuren-probeert-rustiger-doen.html