Het is weer bijna We Love Ibiza Fair!

Inmiddels wordt het koude kikkerlandje overspoeld met ‘Ibiza’ marktjes en braderieën. Ibiza is hip en daarom mag het overal voor staan waar een hoofdbandje wordt verkocht 🙂
Maar onze favoriet onder de gezellige marktjes is nog altijd de We Love Ibiza Fair!
9 edities lang zijn zij al thuis in Ibiza Fairs en weten als geen ander hoe dit het leukst uitgevoerd kan worden.
Het heeft net iets meer speciaals dan een braderie & markt en het is meer functioneel dan een feestje met een kraampje, in Strand Binnen in Breda wordt de hele tent omgetoverd in een meer-zaal-ig evenement waar je Ibiza proeft, ruikt en beleeft.
90 standhouders maken er een geweldige dag van en je vind er tal van Ibiziaanse spulletjes en snuisterijtjes. Precies wat we willen na een lange, natte winter met het oog op een mooie zomer en wie weet wel een reisje naar ons favoriete eiland.

ibizafair

Bezoekers zijn veelal ‘Ibiza-mensen’ en buiten het feit dat zij natuurlijk open-minded, vrije geesten en levensgenieters zijn brengt het de gezelligheid op het evenement. Het is compleet als je daarbij de food trucks hebt waar je lekker bio kunt eten.
De beachbar zorgt voor een gezellig aperitiefje en de leukste gesprekken vinden er plaats. Je ontmoet elkaar!
Onder begeleiding van DJ’s is het feest compleet en is je (misschien wel eerste) Ibiza ervaring een feit.

Op de We Love Ibiza Fair vind je alles wat met Ibiza te maken heeft: fashion & lifestyle, beauty & wellness, vakanties & excursies, food & drinks, music & more!

Mocht je dus 2e paasdag niets te doen hebben, breng dan zeker een bezoekje!
Tickets shop je hier