Ibiza-concept ANTS op Extrema Outdoor

EINDHOVEN – Het Ibiza-concept ANTS keert dit jaar terug naar Extrema Outdoor met een eigen podium. Onder anderen de Duitse dj Matthias Tanzmann en Route 94 uit Londen treden op dit podium op, zo kondigde de festivalorganisatie woensdag aan.

ANTS, een prijswinnend concept van de club Ushuaïa op Ibiza, stond in 2015 ook al op Extrema Outdoor. Het concept brengt volgens het festival ‘zomerse beats, sterke namen en duister spektakel’. De volledige line-up van zowel het ANTS-podium als het hele festival wordt eind maart bekendgemaakt.

Extrema Outdoor maakte de line-up eerder in één keer bekend, maar kiest er dit jaar voor elke maand een nieuw podium, inclusief een aantal namen, aan te kondigen. De eerste tickets gingen begin december in de verkoop voor 35 euro, nadat bekendgemaakt werd dat de Britse dj Carl Cox een van de podia onder zijn hoede neemt. Eind december werd het podium Back To Love met daarop de dj’s Benny Rodrigues, Dimitri en Victor Coral toegevoegd aan de line-up. Woensdag gaat de derde fase kaarten in de verkoop voor 43 euro. Wanneer alle namen bekend zijn stijgt de prijs tot 50 euro.

Extrema Outdoor wordt sinds 1996 jaarlijks georganiseerd op recreatiepark Aquabest in de buurt van Eindhoven. Dit jaar vindt het dancefestival plaats op zaterdag 9 juli.

Bron: http://www.welingelichtekringen.nl/anp/ibiza-concept-ants-terug-op-extrema-outdoor

ANTS Impression: