Sa Trinxa, een diamant op het strand!

Dansen op het strand bij Sa Trinxa op de lekkerste beats, met een glas mojito of sangria de cava in je hand.. van het piertje af om een frisse duik te nemen in het heldere water.. en een ontzettend fijne sfeer met fijne mensen! Dat is Sa Trinxa!


Voor wie wel eens naar Ses Salinas gaat, zal Sa Trinxa ongetwijfeld geen surprise meer zijn. Ook zal een bezoekje niet uitblijven aan deze beachclub.
Het is de laatste beachclub op het strand en in onze ogen een van de leukste!
De sfeer is goed, de cocktails zijn lekker en de muziek is incredible!

sa trinxa

Op het strand kun je bedjes huren voor een degelijk prijsje, ook is het mogelijk om met je handdoek in het zand te liggen maar geef toe een bedje ligt net wat comfortabeler allemaal en samen met een lekkere cocktail maak het je beachday op Salinas compleet!
Wel moet je vroeg arriveren, want anders heb je geen bedje te pakken!

Veel van jullie zijn al eens op Salinas beach geweest, menig celebrity ligt er met een jacht voor de kust of op het strand.
Bekende voetballers, filmsterren, BN’ers.. het heeft er allemaal wel eens gelegen, gezeten of gefeest.
Het water is er azuurblauw, het strand goed toegankelijk vanaf de parkeerplaats. Ook voor dit geld: wees op tijd!
Het is er altijd ontzettend druk verspreid over alle strandtenten, maar in principe altijd plaats genoeg.
Voor Sa Trinxa is het wat rotsachtiger in het water, je kunt dus via een loopplank een duik nemen in het mooie frisse water!

Sa Trinxa zelf doet een beetje alternatief aan, hier geen strakke witte bedden of een loungy sfeertje in luxe sofa’s maar gewoon lekker Ibiza!
Sa Trinxa heeft een hippie-achtig relaxed sfeertje, het is er een stuk rustiger dan op de rest van Ses Salinas. In de zomer is er vaak live muziek en als de zon ondergaat breekt het feest los!

Mocht je op zoek zijn naar een heel leuke beachclub, maar ook van feesten houden en van een mooi strand? Dan is Sa Trinxa echt een aanrader om naartoe te gaan en te genieten!

Sa Trinxa gezien vanaf het water:
Sa Trinxa, een diamant op het strand!