Ushuaïa, an adult playground!

Ushuaïa – Aan de playa bij Playa d’en Bossa (op 15 minuten afstand van de airport) liggen een paar grote hotels/resorts, welke werkelijk niet te missen zijn.
Als je reist via een reisorganisatie met transfer en je gaat richting Ibiza Stad zul je er ongetwijfeld een paar vakantiegangers afzetten en zodoende niet meer vergeten.

De grote toren die bij Ushuaïa hoort is bedekt met een kunstwerk van oosterse bloemen en een kolibrie, welke in het logo van het bekende Ushuaïa hoort.
Ushuaïa is niet te missen!
De architectuur van Ushuaïa is hypermodern en bijzonder te noemen. In de tuinen van en rondom het hotel zijn oosterse beelden zichtbaar.
Zoals je wellicht al dacht, Ushuaïa is een hotel ‘adult-only’ hier geen rondrennende kinderen of speeltuintjes. Maar een grote ‘playground’ voor volwassenen.


ushuaia

Je kan je er werkelijk onderdompelen in luxe, prachtige rooms & suites en genieten van de meest leuke feesten met bekende DJ’s van all over the world.
Ushuaïa is hip & trendy, hier geen oud-spaanse taferelen in de kamers maar bubbelbaden, geurverspreiders, flatscreens en many more!
Het hotel heeft 288 kamers, uiteenlopend van basic naar extra luxe. Uitgerust met roomservice en massagebehandelingen op de kamer.
Dit 5 sterren hotel is niet voor elke portomonnee, je betaald in het hoogseizoen al snel € 2000 voor 8 dagen onderdompelen in deze eigentijdse sfeer.
Overal waar je kijkt is aandacht besteed aan de decoratie, grote zwarte kunstof mieren die de muren versieren van de bar en het hotel, de bloemen.. en een specifieke geur die overal ‘Ushuaïa’ ruikt.

Op elke kamer van Ushuaïa staat een voorraad drank twv € 700,00, zonder creditcard moet je hier € 100 borg per dag voor betalen. Het hotel is op basis van logies en ontbijt en bied je hier als volwassen partyganger te kust en te keur aan optredens van DJ’s zoals Armin, Hardwell etc.
Omdat het adult only is mag je hier pas vertoeven als je 22 jaar en ouder bent en je geniet van de feesten die dagelijks worden gegeven rondom het zwembad van het hotel. Spectaculaire lichtshows inbegrepen natuurlijk!
Wat wel een mooie bijkomstigheid is, als je in het hotel logeert zijn de feesten voor jou gratis.


ushuaia1

Een feest bij Ushuaïa is toegankelijk voor mensen buiten het hotel, je kunt er dus gewoon binnenkomen (wel alleen in het feestgedeelte niet in het hotel!) als je een goedkoper hotelletje verderop in Playa d’en Bossa vind. Wel is de prijs gemiddeld € 55,00 voor een kaartje.
Doordat het een beachclub is zijn de openingstijden wel aangepast, rond 12 uur is het namelijk afgelopen met feesten en kun je door naar een volgende club!
Waar je dan ook weer rond de € 50 voor een kaartje betaald :), maar dat terzijde. want je weet.. naar Ibiza moet je niet met een lege portomonnee.
De drankprijs van Ushuaïa is ook niet de minste, € 8 voor een glaasje fris of nog iets meer voor een biertje is normaal. Maar dat is in alle clubs op Ibiza, dus vormt Ushuaïa er geen uitzondering in. Duurdere champagne is ook te krijgen, maar voor de meeste vakantiegangers geen must of een go om te veroorloven.
Het gaat er om dat je op Ibiza een fijne, zorgeloze tijd hebt en Ibiza over je heen laat komen met alle feesten en Ibiziaanse vertoningen en zeg nu zelf dat is het toch wel waard?