Ibiza: all inclusive resort of appartementje aan zee?

Deze zomer opent Corendon een nieuw all inclusive resort aan de westkust van Ibiza.
Het complex stamt uit 1970 en is gekocht door Corendon, het was een van de eerste resorts op Ibiza. Het Stella Maris hotel word in juni 2016 geopend en heeft meerdere zwembaden, a la carte restaurants, bars en een fun & game room.

Bij sommige gaan de haren al recht overeind staan, Ibiza kent een aantal all inclusive formules in hotels maar geen resorts á la Turkije, is het wel nodig? Is dat wel echt Ibiza? Past dit wel op ons geliefde eilandje?
Corendon wil graag een breed publiek de kans geven om naar Ibiza te gaan en zo een prijsstunter te zijn met een geheel eigen formule.

Ibiza kent een op zich zelf staande sfeer, menig Ibiza ganger is dit met ons eens, Ibiza is voor partypeople, rustzoekers (ja dat kan op Ibiza ook!) vrije geesten, hippe mensen, extravagante mensen, natuurliefhebbers, hippies, spirituele spirits en ook de gay-scene komt er volledig tot zijn recht.
Past daar wel een Corendon all inclusive ‘aanvallen en vreten maar 24/7 lang’-concept tussen op een resort waar je niet vanaf komt? Moet het eiland voor een breed publiek toegankelijk zijn of is het juist voorbehouden aan iedereen die het aanspreekt en er naartoe getrokken word?

Want niets is meer Ibiza dan een luxueuze villa, een mooie finca, een prachtige casa of een knus appartement met een auto om het eiland te verkennen en de baaitjes af te struinen, een feestje mee te pakken, mensen te leren kennen, het eiland op te snuiven (niet al te letterlijk nemen 🙂 ) en te genieten van het prachtige vrije Ibiza!  24/7 lang en elke dag anders!

Geef een reactie