Sushi op Ibiza

Sushi op Ibiza – Sushi, rauwe rijst en vis of een tikkeltje japans? Het is in elk geval hip eten en bij een bezoekje aan Ibiza is het vaak ook niet te weerstaan. Maar waar moet je nu naartoe? Waar hebben ze nu echt lekkere sushi?Wij zetten hier de 6 leukste sushi-restaurants voor jou op een rijtje:

SUSHI POINT
Heerlijke sushi, wel een tikkeltje prijzig. Het uitzicht is geweldig en dit is dan ook een beetje included bij de prijs.
Het restaurant ligt in de haven (Marina Botafoch)
Bij Sushipoint worden in de zomer ook leuke feestjes gegeven waar ze vooral erg bekend om staan. Tevens zijn de cocktails een aanrader!

sushipoint

BAMBUDDHA GROVE
Wij zijn fan van Bambuddha, een prachtig fusion restaurant waar de sushi erg smaakvol is.
De ambiance is hier geweldig, de service is hier goed en in de ‘middle of nowhere’ vind je hier precies waar je naar zoekt als je voor fusion dining kiest. Er wordt niet enkel sushi geserveerd, maar je kunt het er wel bestellen.
Ook Bambuddha is niet ‘el cheapo’ maar je krijgt hiervoor wel een fantastische avond uit vol sfeer en heerlijk eten!

bambuddha

MINAMI JAPANESE RESTAURANT – USHUAIA

Ook Ushuaïa heeft een eigen Japans restaurant, gemiddeld betaal je hier € 25 voor een voorgerecht en € 40 voor een hoofdgerecht. Per stuk is Sushi ook te bestellen en hier betaal je tussen de € 3 en de € 5 voor.
In een prachtig Japanse omgeving vol design en een japanse atmosfeer dineer je. Een hele beleving wederom – echt Ibiza – met een veel belovende Fusion menukaart.

Minami Ushuaia

YOKUBO SUSHI LOUNGE
In Figueretes aan de boulevard bevind zich onder Hotel Ibiza Playa het sushi restaurant Yokubo. Een fijne plek om Sushi op Ibiza te eten.
Direct aan het strand en zee kun je genieten van een oosterse keuken. Veel fusion, wat je ook ziet in de andere restaurants, een gemiddelde kwaliteit & prijs. Het bevind zich in een buitenwijk van Ibiza stad, de service is gemiddeld maar niet slecht.
’s Avonds als de zon onder is kun je er gezellig tafelen.

Sushi Yokubo

 

Je vind dus verschillende sushi/fusion restaurants op het eiland, de prijzen zijn allemaal niet erg goedkoop en variëren naar luxe.
De verschillen zitten hem vaak in de aankleding, DJ’s, party’s en de locatie. Kortom: voor ieder wat wils!

Op aanraden van Ibiza Villa Dances voegen we nieuw aan de lijst toe:

NAGAI Ibiza

Sushi Ibi

“Oh en als aanvulling willen we toch echt nog even Nagai noemen, een prachtig plekje met tongstrelende sushi. Aanrader.

Itadakimasu!”

Geef een reactie