Café de Hoeck: ‘Een hoekje vol Hollandse gezelligheid op Ibiza!’

In het mooie Figueretas, net onder Eivissa en daarmee een buitenwijk van Eivissa, ligt aan Carrer de Formentera op een mooi hoekje waarbij je afdaalt naar Ibiza Playa en Mar Y Playa en Hotel Figueretas: Café de Hoeck.

Het thuisgevoel
Voorheen bekend als de plek waar je thuis was bij Krimo en Petra, maar nu in goede handen is van Manuela en John die vol enthousiasme het stokje hebben overgenomen. Het thuisgevoel blijft, de heerlijke Hollandse tapas ook!
Café de Hoeck heeft een klein maar gezellig terrasje, ook binnen is het er petit maar dat maakt ook de knusse gezellige sfeer in het café.
Je raakt door de opstelling al snel aan de praat met andere Nederlanders (en Belgen) die het café trouw zijn. Al snel wordt het een gezellige avond tot in de late uurtjes!
Nederlanders die Café de Hoeck kennen maken altijd wel een stop aan de Carrer de Formentera om weer even langs te gaan.
Ken je Café de Hoeck nog niet? Voeg een bezoekje dan zeker toe aan je bucketlist!

 

10500311_773426059377268_8031846887931665196_n
Ook BN’ers komen wel eens in de Hoeck..

Voetbal
Hoe de sangria de cava nu smaakt weten we nog niet, maar wat ons betreft kan er weinig misgaan als het uit de goede handen van Manuela en John komt. Ze zorgen er voor dat je deze lente/zomer niets tekort komt aan bekende voetbalwedstrijden of Nederlands voetbal. En om het voor jou helemaal comfortabel te maken gaan ze ook nog eens eerder open voor de wedstrijd! Kortom voetbal kijken doe je in Café de Hoeck!

Cocktails en hapjes
Bij café de Hoeck kan je terecht voor een lekker koud biertje, een glaasje sangria of een wijntje. Maar ook cocktails kunnen gemaakt worden!
Ga je op stap en beloofd het een lange nacht te worden, drink dan voor je weggaat even nog een gezellig drankje!
Ook als je van het strand af komt in Figueretas kun je een afzakkertje halen, zo is je stranddag toch compleet en kan de avond niet veel later beginnen.
Mocht je de hotelbuffetten beu zijn en de tapasbarretjes je neus uit komen en kun je geen paella meer zien, dan is er nog altijd de menukaart van Café de Hoeck! 🙂 Met typische Nederlandse versnaperingen zoals bitterballen, patat, kaassoufflés, kroketten en nog veel meer kun je jezelf weer even tegoed doen aan een Hollands hapje.
Maar ook het broodje ‘Pittige Kip’ heeft een vaste plaats gekregen op de menukaart. Manuela’s kookkunsten kunnen ook weggedacht worden uit het assortiment en zo kun je hier elke zondag iets uit de wereldkeuken eten speciaal door Manuela bereid. Denk aan gerechten met Thaise, Indische, Surinaamse en Caraïbische invloeden en ook in de zomer belooft ze nog wat specialiteiten aan de menukaart toe te voegen.

saoto

Openingstijden
Tot medio april is Café de Hoeck alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 17:00 uur.
Als het seizoen aanbreekt is het café dagelijks geopend vanaf 17:00. Op zondagen gaan ze meestal iets eerder open vanwege de voetbalwedstrijden en andere belangrijke sportwedstrijden.
We wensen Manuela en John heel veel succes en plezier bij het eerste echte zomerseizoen! 

Geef een reactie