Hoog Ibiza-gehalte op Extrema Outdoor

Extrema Outdoor – Met ruim 35 acts heeft Extrema de line-up van de komende editie bekend gemaakt: een mix van grote namen en talentvolle dj’s met een stevig accent op techno. Daar is de komst van de 53-jarige Carl Cox natuurlijk mede debet aan. Extrema kent vijf stages met een hoog ‘Ibiza-gehalte’.

Op een speciale Carl Cox & Friends-stage neemt deze Britse veteraan onder meer Loco Dice, John Digweed, Cassy en Jon Rundell mee. Allemaal dj’s die de hele zomer in de clubs van het techno-circuit op Ibiza te vinden zijn.

ANTS

Op Extrema zijn meer Ibiza-invloeden te vinden: op het ANTS-podium –een prijswinnend concept van Ibiza-discotheek Ushuaïa- draaien onder meer Mathhias Tanzmann, Kölsch, Tensnake en Route 94 en op de House of God-stage staan van Ibiza bekende dj’s als Danny Tenaglia, DJ Sneak en David Morena & Fabrizio Marra van Ibiza Global Radio. De nostaligische noot komt vanaf het Back2Love-podium, waarvoor Extrema Nederlandse klassiekers als Benny Rodrigues, Dimitri, Erick E en Ronald Molendijk heeft gecontracteerd.

De 21ste editie van Extrema Outdoor is op zaterdag 9 juli 2016 aan recreatiestrand Aquabest in Best.

Bron: http://www.ed.nl/regio/best-e-o/best/extrema-2016-in-best-telt-35-acts-met-een-hoog-ibiza-gehalte-video-1.5853171

Bekijk hier de aftermovie van Extrema 2014:

Geef een reactie