IBIZA GAY PRIDE 2016

Sinds juli 2015 heeft Ibiza haar eigen Gay Parade. Goed nieuws voor veel bezoekers van het eiland! 
Al decennia lang is het eiland toneel van de gay scene, maar een echte gay parade zoals we in Amsterdam en in vele andere landen hebben ontbrak op het eiland.  Vijf dagen lang met duizenden bezoekers met tientallen verschillende nationaliteiten wordt er uitbundig feest gevierd!
En jij kan er bij zijn want van 6 tot 12 juni 2016 vind dit kleurrijke evenement op Ibiza plaats en iedereen is welkom!

Cafe Ole

DJ’s
Diverse DJ’s zijn uitgenodigd om op de Gay Pride van Ibiza te draaien, zoals DJ Iván Gómez en DJ Elias
Dit heeft de organisatie tot nu toe bekend gemaakt.
Ook zullen ze gebruik maken van diverse ‘showgirls’ waaronder ‘Sandra Love’.

Ibiza gay

Speciale aandacht voor gay gerichte feesten en clubs tijdens de Gay Pride Ibiza
Tijdens het evenement wordt er door de  veelal gay gerichte feesten/clubs zoals Amnesia  met ‘La Troya’, Space – Café Olé op het evenement ingespeeld.  Ook Bora Bora in Playa d’en Bossa organiseert feesten  met veel  sexy male dancers. Ook Ushuaïa doet mee met party’s speciaal gericht op de Gay Pride Ibiza 2016.
Superleuk om bij te zijn tijdens de Gay Pride Ibiza 2016! De clubs/feesten pakken erg uit tijdens de parade dus beslist een tip!

Parade
Een grote gekleurde parade trekt door de stad veel bekijks!
Een uitgestippelde route tot de haven maken deel uit van de parade. Het hele spektakel beloofd een van de grootste van de wereld te worden!

Gay Pride in Eivissa

Hotels voor je verblijf tijdens de Gay Pride Ibiza 2016
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel bied een package aan tijdens de Gay Pride Ibiza, maar ook het gay-friendly hotel Club Maringa is een sponsor en partner van het evenement.
Wil je echt helemaal opgaan in het feest en niets missen dan bestaat er de mogelijkheid om voor € 200 een armbandje te krijgen waarbij je toegang krijgt tot alle feesten die partner zijn van het evenement.

Ibiza, LGBT friendly island
Ibiza is het eiland bij uitstek als het gaat om tolerantie, toegankelijkheid en vrijheid. Iedereen heeft op het eiland de ruimte om te kunnen zijn wie hij of zij wil zijn. Dat maakt Ibiza zo mooi en bijzonder tegelijk want er zijn maar weinig plaatsen ter wereld waar het allemaal zo samen gaat.
Het Mediterraanse paradijsje heeft zich door de tijd mee ontwikkeld en is de LGBT omgeving bij uitstek, niet voor niets stond het eiland jarenlang bekend als gay-friendly island en dit is niet geheel onbekend gebleven over de wereld heen in de LGBT-scène. Niet voor niets trekt het eiland zoveel mensen aan uit deze scène.
Het evenement wordt gesteund door de regering op Ibiza en samen  met de directeur van de Ibiza Gay Pride, Antonio Balibrea, worden er een week lang in juni allerlei evenementen, x-periences en feesten georganiseerd!

Ibiza Gay Pride

Geef een reactie