Ibiza Rocks 2016: Programma bekend

Ibiza Rocks 2016 – Ibiza Rocks heeft het programma voor het seizoen van 2016 bekend gemaakt. Ze hebben een aantal bekende namen geboekt voor dit seizoen. Hieronder een kort overzicht met een aantal bekende namen.. Voor het volledige programma kijk je op Ibizarocks.com.

– Major Lazer (13 Juli)
Ibiza Rocks 2016

– Tinie Tempah (27 Juli)
Ibiza Rocks 2016

– Kaiser Chiefs (3 Augustus)
Ibiza Rocks 2016

– Faithless (31 Augustus)
Ibiza Rocks 2016

De rest van het programma bekijk je op de officiele website van Ibiza Rocks:
Ibizarocks.com
Er staan nog een aantal dagen “Open” – Ongetwijfeld zal Ibiza Rocks ook op deze dagen voor een mooie invulling gaan zorgen.

Het Ibiza Rocks Hotel is een hotel dat wordt geëxploiteerd door de Ibiza entertainment onderneming Ibiza Rocks. In het centrum van de stad van Sant Antoni de Portmany. Het hotel is gebouwd rond een centrale binnenplaats met een zwembad, bar en podium voor evenementen in het centrum. Voorheen Club Paraiso Mediterraneo, het hotel ligt aan de Carrer de Cervantes, in het centrum van Sant Antonio:

Geef een reactie