Ibiza Xperience Fair Eindhoven : komend weekend!

Event: Ibiza Xperience Fair Eindhoven
Date: 12 and 13 March 2016
Location: Beursgebouw, Eindhoven
Tickets: ibizaxperience.eu/

Ibiza Xperience Fair

De Ibiza Xperience Fair is nu al de leukste beurs van 2016! Het is een echte ervaring. Er zijn steeds meer “Ibiza” markten, maar er is maar één Ibiza Xperience Fair die het beste uit Ibiza naar Nederland brengt. Een prima mix van een mode-, lifestyle- én vakantiebeurs. Bedrijven, merken, acts en DJ’s komen uit Ibiza naar Eindhoven! Ontdek de magie van Ibiza en wees verbaasd over de variëteit van stands, live acts en impressies. Ervaar de beste locaties, merken en vibes uit Ibiza op een unieke locatie. Dit alles zal worden aangevuld met diverse Nederlandse bedrijven die passen bij deze Ibiza stijl.

Tijdens de beurs kun je alles kopen dat je maar wilt. De laatste Ibiza stijl mode, het beste eten en drinken of misschien zelfs een spa behandeling voor jou en je gezin voor tijdens jullie verblijf op het eiland. Wanneer je gaat trouwen of als je een (zakelijk) evenement gaat organiseren, zijn er diverse bedrijven aanwezig die de perfecte locatie hebben voor jouw evenement. Alles is mogelijk!

Het is een beurs, een markt maar bovenal een xperience. De beurs is open op zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur en op zondag van 11:00 tot 19:00 uur.

Nieuw in 2016:
Ontdek alle luxe die Ibiza te bieden. Van high end resort tot exclusieve dranken. Voor mensen met style.

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar:

Geef een reactie