My House by Martin Solveig – Woensdagen in Pacha

My House by Martin Solveig – Woensdagen in Pacha. Iedere woensdagavond van 25 mei t/m 5 oktober met een totaal van 20 avonden gedurende het hele seizoen.
Martin Solveig voer de UK Top 5 in 2015 voor de eerste keer aan met zijn hit ‘Intoxicated’, de charismatische Fransman en lange tijd Pacha resident heeft aangekondigd dat hij opnieuw het beste van housemuziek naar Ibiza zal brengen met de terugkeer van “My House” in 2016.

‘My House’ ziet Martin vergezeld door enkele van de beste DJ’s op het eiland. Hij viert inmiddels zijn 11e jaar bij Pacha.

Diplo, Mark Ronson, A-Trak en 2manydjs waren slechts een paar van de gasten in 2015, en dit jaar zal de lat nog hoger liggen. Pacha en Martin Solveig zijn verheugd om een ​​van de gekste nachten in Ibiza met de beste muziek van Martin zelf en uit de hele wereld te presenteren.

Bekijk hier “Martin Solveig & GTA – Intoxicated (Official Music Video)”:

Martin Picandet, beter bekend onder zijn artiestennaam Martin Solveig (Parijs, 22 september 1976) is een Frans house-dj en producer.

Op zijn 13e kreeg hij zijn eerste draaitafels, waardoor hij een carrière in de elektronische muziek wilde oppakken, in plaats van in de klassieke muziek, waarvoor hij leerde. Zijn eerste residency was, door de hulp van Claude Monnet in Le Palace, één van de belangrijkste clubs in Parijs.

Solveig verhuisde later naar een andere bekende club in Parijs, Les Bains Douches, waar hij samenwerkte met grote namen als Todd Terry, Roger Sanchez en Bob Sinclar. Hij werd nog populairder door zijn werk in de Pure feesten in de Queen club.

Solveig begon al vroeg in zijn carrière met producen. Op zijn eigen Mixture label, bracht hij twee 12-inch singles uit: Heart of Africa en daarna Come with me. Deze singles combineerden dance met muzikanten die traditionele muziek speelden. Bob Sinclar vroeg hem om bij het Africanism project te komen. Dit project combineerde Afrikaanse muziek met elektronische muziek. Hierna volgde nog Edony, een single die wereldwijd impact had.

In 2002 kwam het album Sur la Terre uit, met daarop zowel Heart of Africa en Edony. Een andere opvallende track op dit album is Linda, een eerbetoon aan Fela Kuti en Serge Gainsbourg. In 2003, werkte Martin samen Salif Keita aan Madan, een hit in een groot, deel van Europa, met name het zuiden. Rocking music werd ook een grote hit, vooral in de mainstream scene. Deze single kwam ook op de re-release van Sur la Terre in 2004.

In 2011 kwam het album SMASH uit. De eerste single daarvan was Hello, een samenwerking met de Canadese groep Dragonette. Op 25 december 2010 steeg Hello van #10 naar #1 in de Single Top 100. Op 1 januari 2011 gebeurde dit ook in de Nederlandse Top 40. Dit succes was een rechtstreeks gevolg van het feit dat Hello het onofficiële anthem werd van 3FM’s Serious Request actie.Geef een reactie