FILMPJE: Spiritueel Ibiza, Munay-Ki Retreats

Ibiza is spiritueel, of het nu komt door de magie van het eiland of door het hedonisme en alle vrije denkers die naar het eiland zijn gekomen, het mag altijd een raadsel blijven..
Wel is een feit dat het veel spiritual-minded people aantrekt en juist Ibiza the-place-to-be is voor retreats!

Yoga
Dat we rustig worden van yoga dat wisten we al, we raken er beter in balans van. Een plek als Ibiza leent zich uitstekend voor mooie yoga-sessies.
Veel hotels, stranden hebben hun eigen yoga-docent die de ochtend vaak prachtig begint met een weldadige sessie.
Maar yoga is niet het enige wat het eiland kent. Want je kunt nog een stapje verder om dichter bij jezelf te komen: Munay-Ki

Vedra_HDR2-bg

Munay-Ki
“Munay-Ki is er op gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde en het besef dat we een zijn.Munay-Ki zorgt voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Dit is een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken voor de tijd die komen gaat.Met  elke inwijding open je een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven en telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid te komen.Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze zijn afkomstig van de Q’ero, een volk dat hoog in de Andes leeft en rechtstreeks afstamt van de Inca’s.”

Retreats
Speciale retreats naar Ibiza worden georganiseerd door de organisatie Taytanchis o.l.v Wolf Rappard
7 daagse betoverende retreats vanuit Nederland worden georganiseerd, maar ook als je op Ibiza woont ben je van harte welkom voor een retreat met inwijdingen, sessies, maaltijden en een betoverende belevenis.

Info?
http://www.taytanchis.com/munay-ki/ibiza

FILMPJE:
Prachtig filmpje, wat je wellicht de mooiste en  misschien wel voor jou herkenbare plekjes van Ibiza laat zien <3

Geef een reactie