Update Mar Y Playa II verandert in One Ibiza Suites

Voor de vaste Mar Y Playa bezoekers, waaronder veel Nederlanders en Belgen, zal het vast niet ontgaan zijn dat deze keer Mar Y Playa II niet vroeg te boeken was bij de vakantieaanbieders. Sterker nog, hij stond helemaal nergens op de kaart!
Maar hij is ‘terug’ en weer te boeken & net als zijn zusje Mar Y Playa I gerenoveerd in de winter van 2015-2016, maar zal verder gaan onder de nieuwe naam  Hotel One Ibiza Suites.
Trendy
Het hotel is helemaal gerenoveerd en heeft een extra hip tintje gekregen.
Super trendy dus! De ligging blijft het zelfde, lekker aan de boulevard, aan het strand. Maar wel helemaal verbouwd en ge-upgrade!
Hotel One Ibiza Suites ligt in het plaatsje Figueretas, een buitenwijk van Ibiza-Stad. Ibiza-Stad is op loopafstand bereikbaar. Je verblijft hier op basis van logies met als extra optie het onbijt aan je verblijf toe te voegen, welliswaar tegen bijbetaling. Er is een klein zwembad bij het appartementencomplex waar bij de ligbedjes gratis zijn. Onbekend is of het huidige zwembad zal mee veranderen.
Voor kinderen is het echter geen speelparadijs, dus houd hier rekening mee in de keuze van je verblijf mochten de kids mee gaan. Animatie is dan ook alleen voor volwassenen (’s avonds).
Ook bevind zich een parkeergarage bij het complex waar je voor € 15 per nacht je huurauto kunt parkeren. Let op: in de omgeving van het complex geld ‘betaald parkeren’. Je hebt in Hotel One Ibiza Suites diverse suites van 40 – 45 m2 mét airconditioning, wat in de zomer wel erg lekker kan zijn!
Dit in tegenstelling tot Mar Y Playa II die alleen ventilators op de kamers had.

Budget-appartement
Voorheen was Mar Y Playa een gebudgetteerd complex, de prijzen waren laag en het verblijf was er (naar gelang alle meubilair gedateerd was) prima te noemen. Uit veel reacties van Nederlanders & Belgen is op te maken dat het meubilair niet het belangrijkste was maar de sfeer en het comfortabele dat je er goed kunt slapen en douchen én natuurlijk de voordelige prijs. Helaas is het voor de prijsstunters verleden tijd om dit hotel op te nemen in het aanbod en is de prijs inmiddels best behoorlijk te noemen, voor wat voorheen Mar Y Playa II was. Wel krijg je er een luxe gevoel voor terug!

Enkele foto’s van hoe het er gerenoveerd uit ziet.

Voorkant Hotel
Voorkant Hotel

 

Impressie van de keuken/kitchenette in een van de suites
Impressie van de keuken/kitchenette in een van de suites

 

Impressie van de living in een van de suites met uitzicht op zee
Impressie van de living in een van de suites met uitzicht op zee

 

Het slaapgedeelte/badkamer gedeelte in een van de suites van het hotel
Het slaapgedeelte/badkamer gedeelte in een van de suites van het hotel

Prijzen
Prijzen zijn gevarieerd per aanbieder, maar voor een weekje (8 dagen) in juni in de algemene suites met zeezicht betaal je ongeveer € 800  op basis van logies. Wil je liever de superieure suite?  Dan betaal je hier voor € 1199 voor 8 dagen op basis van logies. Het hotel opent vanaf half juni 2016 zijn deuren.

In de bouwvak liggen de prijzen veel hoger, in augustus is een weekje in de algemene suite bijvoorbeeld rond de € 1600 op basis van logies en de superieure suite gemiddeld € 1750 per persoon op basis van logies.

Facebook update:

Even een extra update over Mar Y Playa 2 die omgebouwd wordt momenteel tot Hotel One Ibiza Suites. Hilda Vonk plaatste…

Geplaatst door Ibiza XXL op zaterdag 5 maart 2016
Geef een reactie