Hollandse boodschappen doen op Ibiza

Hollandse boodschappen doen op Ibiza – Wij Nederlanders staan er zo ongeveer bekend om dat de pindakaas, de zakken drop en de hagelslag gewoon mee gaan naar al onze vakantiebestemmingen.
Of het nu de Zeeuwse kust in een voortentje is of in een resort op Thailand, we schromen ons zelf niet om een strooi of smeerseltje van thuis mee te nemen en lekker te nuttigen op onze vakantiebestemming. Want zeg nou zelf oost west, thuis best!

Dat hebben ze van Supermercado Diferente ook gedacht. Op Ibiza is van alles te krijgen en je komt er beslist niets tekort kunnen we wel stellen. Het is dan weliswaar een eiland, maar bijna alles wat je kunt bedenken is ergens wel te krijgen.
En vanaf nu kunnen ook de blikken knakworst en de hagelslag thuis in het keukenkastje blijven staan want bij Supermercado Diferente is dit allemaal te krijgen.
Natuurlijk erg fijn als je er woont, dan mis je zo nu en dan wel eens wat van Nederlandse bodem. Mocht je op je vakantie ook zin hebben in een Hemaworst dan is deze ook te krijgen bij Supermercado Diferente of gewoon een lekker zacht wit bolletje leverpastei!

Waar te vinden?
Calle Cesar Puget Riquer 7, Santa Eularia
Op internet: Supermercadodiferente.com
supermarkt diferente

Geef een reactie