Het seizoen is aangebroken: IBIZA 2016!

Hoewel veel beachclubs al weer begonnen zijn begint het echte seizoen pas over enkele weken.
Zo zien we het eerste weekend van mei al enkele grote clubs met openingsparty’s beginnen. Voorzichtig kunnen we zeggen dat seizoen Ibiza 2016 een feit is.
Maar niet alleen feestvierders gaan deze maand naar het eiland, ook gezinnen, koppels, alleenstaandenreizen en zelfs retreats vinden vanaf mei hun weg weer naar IBIZA!

PARTY-EILAND IBIZA
Pacha: 
De eerste week van mei is Pacha al dagelijks geopend en vind er donderdag 6 mei nog een heuse Winter Closing Party plaats.
Doorgewinterde feestvierders kunnen hier van maandag tot zondag al terecht voor een dagelijkse dosis beats & dance!
Boat Party: Ook de eerste feest avontuurtjes op zee zijn vanaf begin mei te boeken bij Ibiza Boat Party’s.

luciano at ushuaia
Luciano @ USHUAIA

Vanaf de tweede week in mei openen alle clubs hun deuren weer
Vanaf de tweede week in mei gaat de grote schare clubs pas echt open en komt Ushuaïa met ANTS op zaterdag 14 mei 2016.
Pacha start de hele week erop dagelijks met openingparty’s van welbekende feesten en thema’s van Pacha.
Insane, Pure Pacha, Solomun zijn ondere andere de feesten die vanaf de derde week te bezoeken zijn.
Daarna volgen Destino (23 mei) en  de DC-10 met hun openingsparty’s!
En als ook Privilege op 27 mei de deuren voor geopend verklaard kunnen we wel zeggen dat het seizoen meer dan begonnen is! Enjoy!

nikki beach

Wat als je nog geen reis naar Ibiza hebt geboekt?
Beslis dan wanneer je weg wilt, zit je niet persé aan het hoogseizoen gebonden dan heb je ruime keus in accomodaties/tijden waarop het net wat voordeliger kan zijn.
Hou je van feesten en ben je op zoek naar wat bruisends, dan is vanaf de 2e week Ibiza erg leuk. Mede door de grote party’s proef je de sfeer van het partyeiland en beleef je Ibiza optimaal.
Maar als je er allemaal niet van houd: boek zo snel mogelijk je trip naar Ibiza en enjoy, want wat ook genieten is: Eivissa, de baaitjes, de rust, de natuur, de schoonheid die Ibiza je ook kan bieden. En natuurlijk zijn de beachclubs geopend voor een lekkere lunch en een heerlijke dag. En kun je ’s avonds lekker door Ibiza Stad, Santa Eularia of je eigen plaatsje kuieren, een fantastische avond dining in een goed restaurant of gewoon lekker een drankje doen op een terras vlakbij je verblijf: zolang je maar beloofd te genieten!

Geef een reactie