14 bedrijven Balearen in Panama Papers

14 bedrijven Balearen in Panama Papers – Een totaal van 14 bedrijven op de Balearen komen voor in de zogeheten Panama Paper, volgens de Spaanse krant “Ultima Hora”, daarbij verwijzend naar het onderzoek van het International Network Journalists (ICIJ), waren er 12 op Mallorca , in Palma, Andratx, Calvià en Marratxí. De andere bedrijven kwamen van Ibiza.

Alle beschikken over offshore-bedrijven in het buitenland, die dienen als front bedrijven voor het gebruik van fiscale voordelen. Vijf van de bedrijven zijn volgens de krant van Chinese oorsprong en hebben buitenlandse rekeningen in de Maagdeneilanden en de Seychellen. Ook betrokken waren Russische en Britse bedrijven met een postadres op de Balearen. Meer informatie over de Panama Papers is hier te vinden.

Via: Radioaleman.com

14 bedrijven Balearen in Panama Papers

Geef een reactie