Flower Power gevoel op Ibiza

Flower Power hoort een beetje bij het tijdperk dat de hippies op Ibiza kwamen. Vandaag de dag is er nog maar weinig van over, deze subcultuur is nog altijd wel zichtbaar op het eiland maar echt zoals in de sixties is het natuurlijk niet meer.
Pacha vergeet dit tijdperk niet en viert elke maandag heel de zomer lang het Flower Power gevoel door het organiseren van een van de leukste feestjes op het eiland.
Veel BN’ers slaan dit feestje overigens ook niet over aan hun bezoek op Ibiza zo zijn Yolanthe en Wesley Sneijder er wel eens te vinden, maar ook Wendy van Dijk en Marco Borsato pakken dit leuke feestje mee.


In 2016 zal het feestje voortaan op maandag plaatsvinden in de Pacha en met een heel nieuw concept.
De Pacha word helemaal omgetoverd in een hippie-tempel en overal zul je peace symbolen en bloemen zien, want het wordt tot in de puntjes versierd.

Je kunt gerust compleet verkleed komen of in een hippie-achtige outfit verschijnen want dit hoort er allemaal bij. De muziek is muziek van vroeger dus ook ‘The mama’s en de papa’s’ kunnen gerust een dansje wagen!

De 'parade' op de stranden van diverse clubs
De ‘parade’ op de stranden van diverse clubs

Geef een reactie