Hotspot: Las Dos Lunas Restaurant

Las Dos Lunas – Zonder twijfel een van de meest iconische restaurants van Ibiza is het restaurant Las Dos Lunas.
Sinds 1981 is dit restaurant geopend en vanaf opening een van de meest stijlvolle restaurants van Ibiza.
Niet voor niets dat de rich & famous massaal een bezoekje brengen aan dit mooie restaurant.
Voor een avondje smaak, stijl en ambiance is Las Dos Lunas zeer zeker een van de favoriete hotspots van het eiland.

Las Dos Lunas

Op amper 100 meter afstand van de Amnesia bevind zich Las Dos Lunas, wat letterlijk de twee manen heet in vrijvertaald nederlands en ook te zien is aan het logo van het restaurant. Een wit pand bedekt onder wijnstokken met  een koe als standbeeld sieren het uiterlijk van het restaurant.
Vroeger was het pand een antiekwinkel en een woonhuis, maar sinds 1981 in gebruik als restaurant door de eigenaren Lucarini en Almudena (zijn vrouw).
Las Dos Lunas Restaurant
Gasten als Mick Jagger, de koning van Spanje, veel supermodellen en diverse bekende DJ’s weten de weg naar dit restaurant te vinden. De keuken van het restaurant is Italiaans gezind en zeker als je er gaat dineren is het een perfecte combinatie van sfeer, smaak en stijl.

Het restaurant is geschikt om in groepen te komen maar menig celebrity zal zich terugtrekken in de wat meer ‘hidden places’ die het restaurant heeft. De aankleding is geweldig, bloemen, verlichting, klassieke interieurstijlen gecombineerd met modern.. het is prachtig. Je hebt diverse settings in het restaurant en dat maakt het restaurant gezellig, eigen en intiem. Het restaurant zorgt voor de eigen ingrediënten, ze zorgen hierbij dat alle ingrediënten kwaliteit bevatten maar ook ecologisch zijn verbouwd.
Op het menu staan natuurlijk Italiaaanse gerechten van pasta tot vlees en verse vis. Risotto is de specialiteit van het huis.


Las Dos Lunas1
Sinds 2015 verzorgt het restaurant in samenwerking met Torres & Hellman uit Barcelona de catering voor villa’s, bruiloften, evenementen enzovoorts.
Dit is het nieuwe verlengstuk van het restaurant waarin ze ongetwijfeld perfectie, kwaliteit en smaak in een hoog vaandel hebben staan.

Maar natuurlijk is het naast dining ook wining en kun je er lekkere cocktails komen drinken. Elke zaterdagavond is er live-muziek waar je onder het genot van een heerlijk drankje van kunt genieten.  Las Dos Lunas is er voor iedereen!
Las Dos Lunas is dagelijks geopend van 20:00 – 01.00


las dos lunas2

Geef een reactie