Ibiza hot als trouwlocatie

Ibiza hot als trouwlocatie
Ibiza hot als trouwlocatie – Bruidjes in de rij voor Ibiza – Ibiza is hot. Niet alleen als vakantiebestemming, maar de laatste jaren steeds vaker als de ultieme locatie om te trouwen.
Via: Telegraaf.nl
„We doen bewust maar twee bruiloften per maand, maar als we zouden willen, kunnen we elke week volgeboekt zijn”, zegt Pascale de Roode van Island Wedding Ibiza.

Vrijheid blijheid, alles mag, niets moet en een schitterende natuur. Dat is volgens de organisatoren van de We love Ibiza Fair wat ons doet smelten voor dit ’te gekke kleurrijke eiland’. „Het evenement wordt met het jaar groter”, vertelt initiatiefneemster Nathalie Plasman zondag vanuit de Rijswijkse Evenementenhal.jVolgens de Brabantse is Ibiza extra in trek nu de traditionele vakantielanden als Turkije en Griekenland vanwege de vluchtelingenproblematiek aan populariteit verliezen. „Het hele jaar door is het druk. De hotels zitten overvol, ondanks dat de prijzen wel iets zijn gestegen.”

,,Er wordt vanaf juli 2016 zelfs een ecotaks ingevoerd. Dit betekent dat toeristen tot maximaal 2 euro per nacht belasting moeten betalen. De reisbranche, hoteliers en gemeentes zijn het daar niet mee eens en hebben inmiddels al meer dan honderden officiële bezwaarschriften ingediend.”
Via: Telegraaf.nl

Geef een reactie