Mogelijk verbod op auto’s toeristen

Mogelijk verbod op auto’s toeristen – Ambtenaren op Ibiza willen niet dat je er deze zomer met je eigen auto rond gaat rijden. Een verbod op toeristische auto’s invoeren naar de Balearen kan dit jaar worden ingevoerd. Toerisme ambtenaren in Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera overwegen dit te doen. De bestemmingen verwachten samen een record aantal bezoekers te verwelkomen – 13,5 miljoen – Dit vooral als gevolg van de terreur aanslagen in Egypte en Tunesië.

De angst bestaat dat er te veel verkeer op de eilanden komt als mensen mogen reizen in hun eigen voertuigen. Dit zal een erg negatieve impact op het milieu hebben. Experts zeggen dat er misschien niet genoeg water of voorzieningen aanwezig zijn omhet groeiende aantal vakantiegangers van alle gemakken te kunnen voorzien.

Uiteraard is het voor toeristen nog wel toegestaan om op Ibiza een auto te huren. Wil je nu alvast je auto reserveren tegen de goedkoopste prijs? Reserveer hier online je auto op Ibiza

Via: Mixmag.net

Geef een reactie