Nervo Nation 6 keer in Ushuaïa Ibiza

Nervo Nation 6 keer in Ushuaïa Ibiza – Nervo Nation treedt deze zomer 6 keer op in Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Het Australische stel komt op de volgende dagen naar Ushuaïa Ibiza:
6 Juni 2016
13 juni 2016
20 juni 2016
5 september 2016
12 september 2016
19 september 2016

Nervo Nation

Miriam Nervo en Olivia Nervo (geboren 18 februari 1987) zijn 2 Australische muzikanten, platenproducenten, componisten, singer-songwriters, modellen en dj’s beter bekend onder haar artiestennaam Nervo. Na het ondertekenen van een contract met Sony / ATV Music Publishing op 18-jarige leeftijd hebben de zusters een carrière nagestreefd als songwriting partners. In 2008 tekenden ze bij Fredrik Olsson en zijn Zweedse muziek uitgeverij Razor Boy Music Publishing, wat leidde tot co-schrijven van de Grammy Award- winnende single “When Love Takes Over” , uitgevoerd door David Guetta en Kelly Rowland. Ook zijn ze bekend van het nummer “Like Home”, met Nicky Romero. Kijk hier “Nicky Romero & NERVO – Like Home (Official Music Video)”:


Meer informatie over Nervo nation? Kijk op: Nervomusic.com/nervo-nation

NERVO nation in Ushuaïa Beach Hotel

Zie hier de twitter aankondiging van Ushuaïa Ibiza:

Geef een reactie