Portinatx – In het noorden van Ibiza

Portinatx Ibiza – Helemaal in het noorden van Ibiza, ver weg van alle feesten, ligt het rustige plaatsje Portinatx. Er zijn hier geen grote feesten of grote groepen jongeren. Hier komen vooral gezinnen die genieten van een heerlijke, rustige strandvakantie. Portinatx zelf is een gezellig dorpje. Er zijn natuurlijk wel een aantal barretjes, voornamelijk Engelse. Ook aan restaurants ontbreekt het niet. De mooie stranden en helderblauwe zee zijn helemaal geweldig.

Portinatx Ibiza
Het makkelijkste is het om met de auto naar Portinatx te gaan, maar er rijden ook bussen naar het dorp. Portinatx ligt in de schaduw van een 250 met hoge, met bomen gegroeide rots. De stranden zijn voorzien van bedjes die je kan huren. Ook zijn er lifeguards aanwezig.
De stranden van Portinatx:
– s’Arenal Gros
– s’Arenal Petit
– Playa Porto

Een aantal hotels in Portinatx:
Club Hotel Portinatx
Aparthotel Paradise Beach
Sensimar Ibiza Beach Resort


Portinatx Ibiza op kaart:


Portinatx - Ibiza

Geef een reactie