Tinie Tempah – Disturbing Ushuaïa Ibiza

Tinie Tempah – Disturbing Ushuaïa Ibiza. Niemand minder dan Tinie Tempah komt deze zomer naar Ushuaïa Ibiza voor 3 shows in juni en 3 shows in september. Het feest heeft de naam “Disturbing Ibiza” gekregen. De complete lineups zullen nog bekend gemaakt worden. Op de volgende dagen is Tinie Tempah te bewonderen:
– Vrijdag 10 juni 2016
– Vrijdag 17 juni 2016
– Vrijdag 24 juni 2016
– Vrijdag 2 september 2016
– Vrijdag 9 september 2016
– Vrijdag 16 september 2016

Tinie Tempah – Disturbing Ushuaïa Ibiza

Bekijk hier “Tinie Tempah – Girls Like ft. Zara Larsson (Official Video)”:

Patrick Chukwuem Okogwu Jr. (Plumstead, Londen, 7 november 1988), beter bekend als Tinie Tempah, is een Brits rapper. Tempah’s eerste videoclip “Wifey” werd een ‘underground’-hit. Het nummer stond tien weken op de eerste plaats in de Channel U Urban Chart in 2006. Hij heeft zijn eerste ep, The Disc-Overy, in augustus 2010 uitgebracht. Op dit album staan onder andere de hitsingles “Pass Out” en “Frisky”, welke beide in de top 10 hebben gestaan van de Britse hitlijsten. In februari 2010 toerde hij samen met Chipmunk door Groot-Brittannië.

Tinie Tempah - Disturbing Ushuaïa Ibiza

Geef een reactie