Wendy van Dijk in de regen op Ibiza

Wendy van Dijk in de regen op Ibiza – Wat een pech voor Wendy. Terwijl in Nederland de zon volop schijnt, is het op Ibiza vooral regen, regen en nog eens regen… Op de foto die Wendy vrijdag op Instagram plaatste, staat de presentatrice er maar sip bij. Ze draagt een warme trui, heeft een capuchon op haar hoofd en kijkt beteurd in de camera. Bij de foto schrijft ze: “Lekker weertje bij jullie?? #regen#ibiza” En dat, terwijl de Moordvrouw vorige week nog op het eiland te zien was met een verhit hoofd, na een lesje Bikram yoga. Hier onder zie je de foto’s die Wendy op haar Instagram account plaatste.

Via: Telegraaf.nl/

Lekker weertje bij jullie?? #regen#ibiza

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

???bikram yoga op Ibiza blijft toch een tikkie zwaarder dan in Nederland ???#lekkerzweten#inbalans#bikramyoga

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Geef een reactie