Cristiano Ronaldo viert vakantie op Ibiza

Cristiano Ronaldo viert vakantie op Ibiza – Cristiano Ronaldo mag na een lang en slopend seizoen even vakantie vieren op Ibiza, maar daarna voegt hij zich gewoon bij de Portugese selectie voor het EK voetbal in Frankrijk.

Bondscoach Fernando Santos geeft zijn sterspeler, die met Real Madrid de Champions League won, de tijd om de batterijen op te laden. Ronaldo ontbreekt dan ook donderdag in de oefeninterland tegen Engeland op Wembley.

De selectie van Santos bevat nog meer grote namen, zoals Pepe, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Eder en Nani. Ook het achttienjarige talent Renato Sanches gaat mee. Bayern München nam de jonge middenvelder eerder deze maand voor 35 miljoen euro over van Benfica.

Portugal speelt zijn eerste EK-wedstrijd op 14 juni tegen IJsland. Hongarije en Oostenrijk zijn de andere tegenstanders in groep F.

Via: AD.nl

Geef een reactie