Dode en zwaar gewonde bij ongeval hotel Playa d’en Bossa
Dode en zwaar gewonde bij ongeval hotel Playa d’en Bossa – Een werknemer is overleden en een ander is ernstig gewond geraakt bij een ongeval dat zich vanmiddag heeft voorgedaan in het Hard Rock Hotel in Playa d’en Bossa. Het gaat om medewerkers van een schoonmaakbedrijf. Beide rond de 40 jaar oud. Ze waren aan de buitenkant van het hotel bezig met het schoonmaken van de ramen. Daarbij zouden ze vanaf de 7e verdieping naar beneden zijn gevallen. Een van hen overleed terplaatse, ondanks reanimatie pogingen. Het ongeval heeft veel consternatie veroorzaakt onder medewerkers en gasten.

De Paladium Hotel Group heeft medeleven geuit aan de familie van de overledene en hoopt op een spoedig herstel van de gewonde werknemer. In een verklaring liet de hotel groep weten de twee medewerkers van het bedrijf vanmiddag ingehuurd te hebben. Dit om de periodieke reiniging van de buitenkant van ramen van Hard Rock Hotel Ibiza uit te voeren. De arbeidsinspectie doet inmiddels onderzoek naar het ongeval.

Bron en afbeelding: Diariodeibiza.es
Geef een reactie