Nieuw! Lunch @ Home Loos

Lunch bij Home Loos – Al eerder vertelden we jullie over het gezellige tapasrestaurant Home Loos in Figueretas, waar je lekkere tapas en paella kunt eten.
Elke avond zit het restaurant lekker vol waardoor we je aanraden te reserveren voor je komst, wel is het mogelijk te ‘wachten’ op een tafeltje mocht alles toch vol zitten bij binnenkomst.
Julién en Michel doen hun uiterste best om je een welkom gevoel te geven in het restaurant wat heel de zomer lang dagelijks is geopend.

Lig je aan het strand in Figueretas of ben je in de buurt van Figueretas dan is het zeker aan te raden ook eens de lunchkaart te proberen.
Vaak missen mensen de bediening op het strand (wat er in Figueretas niet is) en is het toch fijn om je lunch op het strand te nuttigen.
Home Loos speelt hier op en in heeft speciaal voor jullie vanaf de middag (12:00 uur) hun deuren al geopend, waarbij het ook mogelijk is wat af te halen.

menukaart home looos lunch

Zoals je ziet staan er op de menukaart heerlijke broodjes, salades en zelfs oer Hollandse pannekoeken op het menu tegen een zeer schappelijke prijs.

Enjoy!
Geef een reactie