Nederlanders openen hotel op Ibiza

Nederlanders openen hotel op Ibiza- In het noorden van Ibiza, in de baai van Portinatx, werden Pierre Traversier (ex-basketballer) en Rozemarijn de Witte (oprichter tijdschriften Living en Linda) verliefd op een herberg in jarenzestigstijl. Ze verbouwden de boel grondig en sinds begin deze maand verhuren ze de negen luxe kamers in hotel Los Enamorados. Het restaurant is een heerlijke plek om te ontbijten, een cocktail te bestellen of te wachten op een vers visje – ook voor niet gasten overigens.
– Los Enamorados ligt vlak bij de hoogste vuurtoren van de Balearen, op het noordelijkste puntje van Ibiza.
– In het restaurant staat de jongste (23) en beste chef van het eiland: Alberto Pacheco, opgeleid in Barcelona, maar geboren en getogen op Ibiza
– Dolfijnen spot je vanaf het balkon.

Vanaf € 300 per nacht, 103 Calle de Portinatx, PortinatxBron: FD.nl
Meer info: Losenamoradosibiza.com
Geef een reactie