Toerist in kritieke toestand opgehaald van Formentera

Toerist in kritieke toestand opgehaald van Formentera – Een helikopter heeft een toerist in kritieke toestand meegenomen naar het ziekenhuis in Palma Espases. De toerist werd uit het water gehaald met symptomen van verdrinking. Dit gebeurde in de buurt van het eilandje Espalmador, een klein eilandje heel dicht bij Formentera:


Toerist in kritieke toestand opgehaald van Formentera

De gewonde werd overgebracht naar een mobiele intensive care unit en later overgebracht naar het ziekenhuis in Formentera. Er is een dwarslaesie bij de gewonde geconstateerd. Het ziekenhuis zal voorlopig de verblijfplaats van het slachtoffer zijn. Hoe de verwondingen zijn ontstaan in niet duidelijk. Ook over de nationaliteit is niets bekend.

Een foto van het eiland Espalmardor (Isla de S’Espalmador):
Toerist in kritieke toestand opgehaald van Formentera

Bron bericht: http://www.ibizadiario.info/un-turista-de-formentera-es-trasladado-en-estado-critico-a-son-espases

Geef een reactie