Chris Brown uit villa gezet op Ibiza

Chris Brown uit villa gezet op Ibiza – De politie op Ibiza heeft Chris Brown uit een gehuurde villa gezet. De eigenaar had daarom gevraagd nadat de rapper het huis ernstig had bevuild. Volgens TMZ blijkt uit het politierapport dat iemand met messen heeft gegooid in het huis of de muren heeft bewerkt met iets scherps.

Volgens de woningeigenaar was overal in de villa braaksel te vinden en had iemand een bed ondergeplast. Daarop werd Brown gevraagd het huis te verlaten. Toen de rapper daar geen gehoor aan gaf werd de politie ingeschakeld.

Brown moet nog 26.000 dollar aan huur betalen voor de week in de villa. Daar komt volgens TMZ ook nog de schade bij die is aangericht in het pand. Daarmee komt het totale bedrag uit op ruim 75.000 dollar.

Chris Brown

Met hulp van de producent Scott Storch kwam in 2005 zijn eerste single Run It uit. Op televisie werd deze single in een remix met Juelz Santana uitgezonden. Storch produceerde ook de meeste nummers op Browns debuutalbum, dat eind november 2005 uitkwam. De volgende single die Brown in Nederland uitbracht, was Yo (Excuse Me Miss). Zijn derde single was Gimme That, en voor de film Step Up heeft hij ook nog Say Goodbye als single uitgebracht. Ook was Brown te zien in het MTV-programma My Super Sweet 16, waar Chris Brown, My Super Sweet 18 van werd gemaakt.

Bron: Nu.nl / TMZ / Wikipedia