Drugssmokelaar onderweg naar Ibiza opgepakt

Drugssmokelaar onderweg naar Ibiza opgepakt – Een man van 49 die op het punt stond om naar Ibiza af te reizen is gearresteerd door de Guardia Civil op de luchthaven van Malaga. De man, van Noord-Afrikaanse afkomst, had 385 capsules hasj verborgen in zijn lichaam. In totaal ging het om ruim 2 kilo hasj.


De man stond op het punt om de pre-boarding voor zijn vlucht naar Ibiza te maken. Hij werd onderschept door agenten van Malaga AirportHet nerveuze gedrag van de man trok de aandacht van de agenten. Ze besloten om een onderzoek naar drugs uit te laten voeren. Hierbij werd 2099 gram hasj aangetroffen in verpakte capsules in het lichaam van de man. De man ligt onder bewaking in een ziekenhuis tot alle capsules zijn lichaam hebben verlaten. Het incident vond plaats plaats op 17 juli, maar werd niet eerder naar buiten gebracht. De verdachte heeft een geschiedenis van drugshandel en werd aan de gerechtelijke autoriteiten ter beschikking gesteld op verdenking van een misdaad tegen de volksgezondheid.
Geef een reactie