Lauren op Ibiza

Lauren op Ibiza – In een nieuwe serie Lauren! gaat Lauren Verster op zoek naar vrijheid op een van de meest vrije plekken van de wereld, Ibiza.
Is vrijheid te vinden in geld, in verdoving, in macht? Of zit vrijheid in je hoofd en in je lijf? Hoe vind je het en wanneer ben je echt vrij? In de vijfdelige serie Lauren! op Ibiza die sinds dinsdag 5 juli te zien is bij AVROTROS, gaat Lauren niet alleen op zoek naar vrijheid, maar beleeft ze het zelf.

Geeft een ‘rebirth’ met een hoop gegil je vrijheid of is het juist het gefeest wat verlossend werkt? Op Ibiza ontmoet Lauren de hippies, paradijsvogels en vrije geesten die op het eiland hun thuis hebben gevonden. Van de duurste jachten, de rijksten der aarde tot de gesjeesde hippies en de sjamanen, wie voelt zich vrij en wat is vrijheid voor Lauren?

Lauren op Ibiza – Klik hier om de afleveringen terug te kijken via NPO.nl

Lauren op Ibiza
Geef een reactie