Hardwell DNA Closing Party

Hardwell DNA Closing Party – Op 13 september is het zo ver in Ushuaia Ibiza:

Hardwell DNA Closing Party – 17:00 – 23:55 – 13/09/2016 – Ushuaia Ibiza

“With the very best DJ in the world on hand for this EDM extraordinaire, you can only expect the very best in EDM in a night that will leave you wanting to come back for more and more.”

Hardwell DNA Closing Party lineup


Hardwell DNA Closing Party

Hardwell DNA Closing Party – 17:00 – 23:55 – 13/09/2016 – Ushuaia Ibiza
Hardwell
Sunnery James & Ryan Marciano
Chocolate Puma
Deepend
Kill The BuzzZ Funkerman


Hardwell wiki

Hardwellis de artiestennaam van Robbert van de Corput (Breda, 7 januari 1988), een Nederlands dj-producer. Hij is vooral actief in het maken van dance en house. Daarnaast maakt Hardwell ook regelmatig remixen van bestaande nummers en presenteert hij het programma Hardwell On Air bij Radio 538 tussen 23:00 en middernacht. En op het Amerikaanse radiostation Sirius XM vanaf 12 uur ’s middags Eastern Standard Time.

n 2011 bracht hij samen met Tiësto het nummer Zero 76 uit, verwijzend naar het kengetal van Breda (076). Op 27 april 2013 begon hij in de Heineken Music Hall zijn wereldtournee. Niet veel later werd hij door het Britse DJ Magazine uitgeroepen tot ’s werelds beste dj. Op 15 november 2014 sloot hij zijn eerste wereldtournee af met een grootse show op het Madison Square Garden in New York

Sinds 3 april 2014 is Hardwell ambassadeur van dance4life. Ook werd hij door het Britse magazine DJ Mag op 19 oktober 2014 voor de tweede keer uitgeroepen tot ’s werelds beste dj.

Op 24 januari 2015 begon hij in de Ziggo Dome in Amsterdam aan zijn tweede wereldtournee, genaamd “United We Are”. In 2016 behaalde Hardwell een hit met ‘Perfect World’ dat hij schreef voor Voice of Holland winnares Maan.

Geef een reactie