Man opgepakt in Playa d’en Bossa vanwege drugshandel

Man opgepakt in Playa d’en Bossa vanwege drugshandel – De Nationale politie op Ibiza heeft een man uit Costa Rica op verdenking van drugshandel. Tijdens een patrouille in Playa d’en Bossa zagen ze de man uit een gebouw komen. Toen de man de politie agenten zag, snelde hij weer naar binnen. De agenten gingnen er achteraan. Eenmaal binnen zagen ze dat de man een koffer uit het raam gooide. De koffer werd gevonden en gecontroleerd. Er bleken 300 XTC pillen in te zitten en een kwart kilo cocaine. De man werd direct gearresteerd. Hij is al eerder gearressteerd vanwege drugs delicten8 kilo Marijuana

Ook werd er op Ibiza afgelopen week een zending van een koeriersbedrijf onderschept. Het betreffende bedrijf zou al verdacht zijn in meerdere (drugs)zaken. Het pakket werd gecontroleerd; er kwam in totaal 8 kilo aan Marijuana toppen uit te voorschijn. De ontvanger, een man van 33 jaar, is opgepakt op verdenking van drugshandel.Geef een reactie