Toeristenbelasting Ibiza berekenen

Toeristenbelasting Ibiza berekenen – Per 1 juli 2016 is er voor de Balearen een toeristenbelasting in werking gesteld. Deze toeslag is van toepassing op de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Ook op Ibiza moet je nu dus toeristenbelasting betalen. De toeristenbelasting geldt voor iedere verblijfsvorm: hotels, zelfvoorzienende accommodaties, hostels, campings en zelfs cruiseschepen. Toeristische appartementen en particuliere huurwoningen voor toeristische doeleinden zijn ook onderworpen aan deze kosten. Met onderstaande calculator kan je uitrekenen hoeveel je aan belasting kwijt bent. De calculator rekent uit hoeveel belasting iedere vakantieganger dient te betalen op basis van de bestemming, het type accommodatie, datum en de vakantieduur. 
Geef een reactie