Veel wildparkeerders bij de stranden

Veel wildparkeerders bij de stranden – Cala d’Hort slibt nu ook dicht – Ook bij Cala d’Hort is het raak, net als bij het strand van Benirras lopen de wegen en parkeerplaatsen helemaal vol in deze drukke zomermaanden. De baai ontvangt in het weekend duizenden zwemmers die hun auto langs de weg parkeren. Ook parkeren ze op andere verboden plaatsen zoals privé terreinen. De gemeente Sant Josep meldde dat het momenteel een studie uitvoert om tot een oplossing van het probleem van de wildparkeerders te komen. De aandacht gaat dan vooral uit nar de gebieden rond Cala d’Hort, Ses Salines en Cala Tarida .

Cala d’Hort

Cala d’Hort is een relatief kleine baai met een prachtig uitzicht op Es Vedra. Veel toeristen willen op deze plek geweest zijn. Helaas is het gebied niet ingericht op grote aantallen bezoekers. Dit zorgt voor veel opstoppingen en problemen rond Cala d’Hort. Iedereen die hier in het hoogseizoen wel eens komt kan dit beamen.

Cala d’Hort op Kaart:


Foto via: DiariodeIbiza.esGeef een reactie