Chaos Bar Ibiza

Chaos Bar Ibiza – Wie een verblijf in Figueretas heeft gehad, heeft wellicht kennisgemaakt  met de Chaos Bar. Naast het restaurant Home Loos ligt Chaos Bar Ibiza!  Wellicht ken je het van de gezellige avondjes in de bar of van het restaurant Home Loos die hun gasten ook vak kennis laat maken met de gezellige bar!
Onder leiding van de Duitse Martin achter de bar en de op en top gastvrouw Vicky word je warm verwelkomt in de gezellige bar! De bar bevind zich vlak naast Home Loos aan de Calle de Asturias.

vickey-martin

Martin en Vicky
Martin en Vicky zijn het duo van de Chaos Bar, Martin is ooit uitbater geweest van de Mirador de Paraiso, de bar van het vlakbij gelegen hotel Cenit in Figueretas. Samen – met Vicky Brown – zorgen ze er nu voor dat je tot in de vroege uurtjes vermaakt word in de gezellige bar in Figueretas.
De Chaos Bar is een gayvriendelijke bar in de buitenwijk van Ibiza stad, waarbij je uitkijkt over de zee en het leven in de wijk aan je voorbij ziet gaan.
Van hiphop tot duitse Schlager muziek, de Chaos Bar is er voor iedere muziekstijl én voor iedere bezoeker. Want je vind er een internationale mix aan bezoekers. Precies wat de Chaos bar zo uniek maakt, het verbind alles en iedereen met elkaar en daar doen Martin & Vicky hun uiterste best voor.

martin-sangria
Een sangria’tje a la Martin voor ons 🙂

Sociale sfeer
In de bar heerst een gezellige sfeer, de aankleding is hier en daar typerend voor de Chaos bar, maar dat zul je met eigen ogen zien. Iedereen is in de bar welkom je vind er veel Ibicencos, maar ook Vlaamse, Nederlandse, Engelse en Duitse toeristen, sommige mensen komen er een hele avond vertoeven maar even een drankje drinken of een sangria’tje van Martin behoort ook tot de mogelijkheden. Het hondje is ook welkom in de Chaos Bar, Martin’s hondje Lola is ook elke avond van de partij in de bar.  Het is er altijd gezellig, dus sla een bezoekje beslist niet over! Vicky is een echte gastvrouw, je voelt je welkom en je word goed door haar verzorgd.

 

Openingstijden
De bar is tijdens het zomerseizoen vanaf half mei tot half oktober dagelijks geopend van 20:00 uur ’s avonds tot 03:00 uur ’s snachts. Op zaterdag is de bar gesloten.
De prijzen van de drankjes zijn schappelijk en dus niet boven Ibiziaanse waarden 🙂

Bekijk hier de Facebook pagina van Chaos Bar

Geef een reactie