Gezellige etentjes bij Home Loos

Gezellige etentjes bij Home Loos – In Figueretas, een buitenwijk van Ibiza-stad, aan Calle de Asturias ligt bijna op de hoek restaurant Home Loos.
Tijd voor IbizaXXL om een kijkje te gaan nemen bij onze vrienden van Home Loos.

Bij Home Loos word je hartelijk verwelkomd door een van de vriendelijke serveersters, de charismatische Michèl of de altijd vrolijke en enthousiaste Julién.
Gastvrijheid is erg belangrijk maar daar weten ze bij Home Loos wel mee om te gaan. Je voelt je er thuis en welkom!

Op het overdekte terras zijn diverse tafeltjes met stoelen en bankjes, waar je ook met rolstoel naar binnen kunt, waar het met uitzicht op het strand en de zee goed toeven is. Maar ook binnen is het gezellig om te zitten, hoewel binnen met de openslaande puien ook wel erg buiten aanvoelt is dat helemaal geen minpunt.

Bij Home Loos is het druk, veel gasten komen jaarlijks terug maar ook meerdere malen per verblijf op Ibiza, soms moet je dus even wachten op een tafeltje. Niet erg, want aan de bar en aan het wachttafeltje is altijd wel even plek om een drankje te drinken en zo te wachten op de tafel. Kom je in grotere gezelschappen, dan is het misschien wel aan te raden om van te voren een tafeltje te reserveren. Maar als je op tijd komt, helemaal niet nodig 🙂
Home Loos is overdag ook geopend, lunchen of even afhalen voor op het strand of bij het appartement is dus ook prima te doen. Er is een speciale lunchkaart die tot een uurtje of 5 / 6 ’s avonds op tafel ligt waar na er plaats gemaakt word voor de tapaskaart of de ‘gewone’ kaart.
Op de gewone kaart staan allerlei voorgerechtjes, pasta’s, diverse ‘pescados’ of visgerechten en ‘carnes’ ofwel de vleesgerechten.
Ook hebben ze heerlijke dessertjes op de kaart, Julién kan je prima adviseren in de toppertjes van de kaart dus schroom niet om je te laten verrassen.
Qua tapas is er ook een kust en keur aan gerechtjes, allen even smaakvol, het vlees erg mals met als uitblinkertje de ‘Lomitos’
Zeker proberen dus!

Bij Home Loos komen niet persé alleen de Nederlandse toeristen maar echt van alle nationaliteiten die op het eiland vindbaar zijn, erg gezellig dus!
Van 12:00 uur tot 01:00 uur ’s nachts is de keuken geopend. dus zeker even een mogelijkheidje zoeken om langs te gaan!
Oh, de prijzen: gewoon erg Nederlands, geen poespas dus 🙂

Wij willen Julién (en natuurlijk ook Michèl) bedanken voor een geslaagd seizoen, we hebben weer zeer genoten van jullie gezelligheid en het lekkere eten! Zien jullie snel weer!

Kijk voor meer informatie op Facebook.com/HomeLoos


julienhomeloos
Geef een reactie