Politie beëindigt illegale houseparty Cala Martina

Politie beëindigt illegale houseparty Cala Martina – De lokale politie van Santa Eulària heeft vannacht een illegale houseparty ten einde gebracht in het bosrijke gebied bij Cala Martina. Na een melding ging de politie ter plaatse en trof in het bos een feest aan met live muziek en vreugdevuren. Ook stond er een generator te draaien in het bos. In totaal waren ongeveer 60 feestgangers aanwezig. De dame die het feestje organiseerde zei tegen de politie dat het haar verjaardagsfeest was. Ook meldde ze dat ze toestemming had gekregen van de eigenaren van het bosgebied om daar een feest te geven. De politie besloot dit te checken en kwam er achter dat er slechts toestemming was gegeven om in het gebied te overnachten.
De politie gaf de opdracht om het feest onmiddellijk te beëindigen, omdat er geen vergunning voor was afgegeven. De organisator gaf daar gehoor aan. De gemeente gaat onderzoeken of er ernstige schade is aangebracht aan het milieu. Mogelijk volgen er in dat geval nog stappen en dan is de organisatie nog niet jarig.

Cala Martina op Google Maps:

Geef een reactie