RICHBITCH Closing met Busta Rhymes

RICHBITCH Closing met Busta Rhymes – Vanavond (30-9-2016) is in Privilege Ibiza de closing party van (I am) RICH BITCH. Vanavond hebben ze weer een grote ster te gast. Niemand minder dan Busta Rhymes staat vanavond op het podium van de grootste club ter wereld. Busta Rhymes (Brooklyn, New York, 20 mei 1972) is een Amerikaanse rapper. Zijn echte naam is Trevor Smith Junior. Busta Rhymes werkte samen met 2pac, Notorious B.I.G., Eminem, Diddy, Dr. Dre, Wu Tang Clan, Method Man, Pussycat Dolls, Chris Brown, The Game, Xzibit, DMX, Jay-Z, Nas ,Mary J. Blige, Lil Wayne, N.O.R.E. en Kanye West.

Een paar weken geleden kwam Fatman Scoop nog optreden bij RICHBITCH in Privilege. IbizaXXL.com was die avond te gast in Priviege. Binnenkort verschijnt er een verslag van die avond op de site. Hier alvast een voorproefje:

Geef een reactie