Een winkeltje vol liefde voor Ibiza

Een winkeltje vol liefde voor Ibiza – Op Ibiza kom je soms op plekjes die gewoon je aandacht trekken.
Vooral de winkeltjes op Ibiza met vaak handgemaakte artikelen of juist de eigenheid van de producten die er verkocht worden stralen passie voor Ibiza uit, wellicht daarom dat je het juist zo leuk vind om er even te kijken. Zeker als Ibiza liefhebber!
La Casita Ibicenca is zo’n plekje op Ibiza waar je beslist even stil blijft staan of even binnen gaat om te kijken wat er te koop is.


la-casita-ibi

La Casita Ibicenca is een piepklein schattig winkeltje gelegen aan de Carrer d’Enmig nummer 6.
Het kleine winkeltje is te vinden als je naar de jachten gaat kijken, via het pleintje waar ’s avonds de kraampjes staan meer richting D’Alt Vila in een straatje aan de linkerkant die achter de restaurants aan de haven doorloopt. In elk geval het straatje vol met winkeltjes en kleine snuisterijtjes en restaurantjes, na wat rondkuieren door Ibiza-stad kom je het beslist tegen.

Buiten het winkeltje zie je een leuk kastje staan vol met Sal de Ibiza producten en andere producten waar Ibiza iets mee te maken heeft en dat is nu precies net hetgeen waar het winkeltje voor staat: alle producten die ze verkopen zijn afkomstig van het eiland.
De producten variëren van inner beauty, innergoods tot aan wellness producten en zelfs lokale lekkernijen. Je kunt het niet bedenken of het is er wel te krijgen.  Ook de klassieke Ibiza-producten zoals Hierbas, Campos de Ibiza, Mar de Ibiza, Cafés Ibiza enzovoorts, maar ook gezonde producten waar mening healthy food lover gek op is, is verkrijgbaar in het gezellige winkeltje.


casita-ibicenca

Het is dan ook de plaats bij uitstek om een souvenirtje of aandenken voor thuis te kopen.
Een flesje olijfolie van het eiland, zout van het eiland, likeuren van het eiland, koffie van het eiland. Ideaal als geschenkje voor jezelf of iemand anders en helemaal Ibiza.

Wij kopen er zelf altijd Sal de Ibiza maar ook leuke bordjes met pakkende Ibiza-teksten voor thuis aan de muur zijn ondertussen mee naar Nederland gegaan. Het nadeel is dat je er flink hebberig word en alles wel zou willen kopen 🙂

Het winkeltje is dagelijks geopend van 11:00 uur ’s morgens tot 02:00 uur ’s nachts van Pasen tot en met oktober.
De tweede vestiging van het winkeltje Cocoq te vinden in Santa Eularia en het hele jaar door open.

Geef een reactie