5 tips om je Ibiza gevoel weer te laten ontwaken
5 tips om je Ibiza gevoel weer te laten ontwaken – Ik hoef jullie vast niet uit te leggen hoe gelukkig ‘Ibiza’ je kan maken. Als het je geraakt heeft zal je er altijd naar terug keren.
De meesten van jullie bezoeken het eiland vaak in de zomer. Het zit dan vaak een beetje mee dat het weer in Nederland ook wat aangenamer wordt en dit zo je gevoel en je verlangen naar Ibiza versterkt.
In Nederland hebben we prima zomeravonden, ze zijn welliswaar schaars, maar toch zitten er elk jaar wel avonden bij van lang borrelen in de buitenlucht met vrienden. Iets wat je op Ibiza ongetwijfeld ook doet, waarmee de cirkel rond is en je gedachten dan soms afdwalen maar de vakantie die weer komen gaat naar Ibiza.

Na de zomer belanden veel mensen in de winterdip, met name na de feestdagen blijkt dit nog al eens een heel ding te zijn. De hoogtepunten in tradities zijn weer achter de rug en er valt een gat van ‘x’ aantal maanden naar weer iets waar naartoe geleefd wordt.
Langer dan 3 maanden is gevoelsmatig ver weg en dan begint het… hoe houd je je Ibiza gevoel vast?

Wij geven 5 leuke tips, natuurlijk met een knipoog, maar ze zullen je zeker helpen om een klein beetje dat Ibiza gevoel vast te houden de komende maanden of wellicht op te roepen.

5 tips om je Ibiza gevoel weer te laten ontwaken


Tip 1: Ga op zoek naar je ideale Ibiza vakantie
Now is the time, wacht niet langer, want eenmaal geboekt is hoop en plannen voor de toekomst. Het naartoe leven kan beginnen!
Door lekker te speuren naar accomodaties, auto’tjes, dingen die je daar graag wilt doen kom je echt al in de mood en het maakt je echt gelukkiger!

Tip 2: Ga eens lekker tapas eten in eigen land
Op Ibiza is te kust en te keur aan tapas te verkrijgen, het is typisch spaans. Door lekker wat tapas tentjes in eigen land uit te proberen haal je de smaak van vakantie op. Lekkere spaanse gerechtjes die je doen denken aan je vorige bezoek aan het eiland. Het zijn allemaal credits voor ‘het Ibiza gevoel’ en laten we eerlijk zijn: het is ook geen straf toch 😉

Tip 3: Maak een collage
Niets haalt het eilandgevoel dichter bij dan jouw persoonlijke herinneringen aan Ibiza.
Ga lekker op zoek tussen je ‘oude’ foto’s en filmpjes en maak een leuke collage van foto’s met jouw hoogtepunten van de vakantie. Leuk om te delen, maar ook leuk voor aan de muur. Zo word je elke dag herinnert aan Ibiza! En anderen worden vaak ook heel enthousiast van jouw goede spirit!

Tip 4: Bezoek de Ibiza Xperience Fair

Zit je in een vette winterdip, dan komt deze beurs als geroepen. Eenmaal door de meest saaie wintermaanden als januari en februari heen schijnt in maart weer de Ibiza zon. Welliswaar in Eindhoven, maar op deze beurs geldt ‘eat your Ibiza heart out’ was je nog niet in de stemming, dan ben je dat wel als je er heen gaat. Allerlei echte Ibiza standjes, merken, drankjes, eten, spullen, sieraden, vliegtickets, meubels, kleding. Noem maar op of het is er, je kan er dan echt niet meer onderuit. Heb je dan je vakantie nog niet geboekt dan weten we zeker dat dat daarna zeker wel het geval is 🙂

Tip 5: Bezoek IbizaXXL lekker vaak en veel 🙂
Wij posten dagelijks heleboel Ibiza nieuws & tips en helpen je waar het kan bij accomodaties, autoverhuur, tickets, aanraders, dingen om te doen op het eiland. We doen ons uiterste best jullie het Ibiza gevoel te geven en dit heel het jaar door vast te houden. Voor ons houdt het niet op na het zomerseizoen, maar vind je heel het jaar door alles wat je wilt zien en weten over het eiland. Door ons te volgen blijf je dus op de hoogte, mis je helemaal niets. En als je vragen hebt, vraag het ons zeker we staan daar heel erg open voor. Ook kun je lid worden van de facebook groep ‘De Vrienden Van Ibiza (XXL)’ hier mag je uiteraard (graag) je vragen in stellen en je eigen tips in kwijt. Superleuk voor anderen om te lezen en wellicht help je ook anderen zo weer aan leuke vakantietips!
Geef een reactie