Lekker eten bij Locals Only Ibiza

Lekker eten bij Locals Only Ibiza – Gelijklopend aan de Vara del Rey vind je, als je door een korte zijweg loopt de Plaza del Parque. Een mooi stukje van Ibiza-stad wat dus veel weg heeft van het plein op Vara del Rey waar het standbeeld staat.
Er is altijd veel leven op het plein, mensen zitten op bankjes, spelende kinderen, wandelende mensen, terrassen enzovoorts. ’s Avonds is Plaza del Parque mooi verlicht en heeft het een feeërieke sfeer.
Een opvallende naam op een van de luifels aan de muren van de barretjes/restaurantjes die hier te vinden zijn betreft ‘Locals Only’
Neem de naam niet te letterlijk als toerist overigens. Wel doet de naam een beetje eer aan het leven wat er aan voorbij trekt. Veel locals, met name in de zomer zie je op Plaza del Parque.

Het restaurantje wordt gerund door Tito en er worden heerlijke mediterraanse italiaans getinte gerechtjes geserveerd bij Tito.

Het interieur doet een beetje vintage aan, de menu kaart oogt erg ‘local’ omdat er veel gebruik gemaakt wordt van ingrediënten uit de directe omgeving maar ook heerst een duurzaam ondernemende visie bij Locals Only en dat is te zien aan de spullen bij Locals Only die een tweede leventje krijgen (al met al niet erg want ook vintage is Ibiza en is tegenwoordig niet meer weg te denken in de alledaagse trends, zo wel als lifestyle en als mode item) denk aan het bestek, de de meubeltjes en de accessoires die binnen staan.

Het eten is er werkelijk heerlijk. Een absolute aanrader is het terras voor de deur, hier kun je heerlijk zitten genieten van Ibiza met goed eten, een lekker drankje en een fantastisch uitzicht op het alledaagse Ibiza leven op het plein. En dat voor een schappelijk prijsje!
Wat wil je nog meer?

P.s als je vanuit Figueretas of Playa d’en Bossa al wandelend naar de stad trekt kom je vrijwel altijd als eerste uit op Vara del Rey en is het nog een klein stukje om op Plaza del Parque terecht te komen.

Wil je ook Lekker eten bij Locals Only Ibiza? Hier onder de lokatie van Locals Only Ibiza op Google Maps:


Meer weten over Locals Only Ibiza? Bezoek dan de website LocalsOnlyIbiza.com
Lekker eten bij Locals Only Ibiza
Geef een reactie