TRENDS – Traveltattoos op Ibiza

TRENDS – Traveltattoos op Ibiza – Vaak komt de vraag voorbij waar je op Ibiza nu het best terecht kunt om een mooie tattoo te laten zetten. Zoals je misschien wel meegekregen hebt is de laatste trend op tattoogebied wel de zogenoemde traveltattoo. Kortgezegd: je laat een tattoo zetten op een voor jou inspirerende plek waar je op vakantie bent geweest als vereeuwigd aandenken.
Het heeft zeker iets moois en zeg nu zelf, een mooie tattoo op Ibiza laten zetten is toch helemaal het einde. (Ook als je soms niet van tatoeages houd is het idee toch mooi!)

Maar dan nu, waar moet je heen op het eiland. Je wilt beslist niet naar een of andere louche kelder met een onkundige knutselaar, maar naar een goed adres.
En dan is Inkadelic de beste plek waar je de tattoo kunt laten zetten.

Inkadelic bevind zich bij Mercado Viejo, op Plaza de la Constucio. In Eivissa vlakbij de haven dus, met uitzicht op D’alt Vila.

Eigenaar van deze tattoo shop is Neil Ahern, het is een heel excentriek zaakje met veel oosterse elementen, maar zeker wel de beste zaak op het eiland! Met meer dan 20 jaar ervaring in tatoeëren zit je bij Neil op het goede adres. Met een eigen prachtige stijl van tatoeëren heb je zeker een mooi universeel aandenken aan het eiland.
Hij is niet voor niets bekend bij veel celebs en DJ’s welke allemaal al eens bij hem in de stoel hebben gelegen.
Inkadelic Ibiza op Google Maps:


Ben je erg benieuwd geworden naar Inkadelic? Kijk dan eens op inkadelictattooing.com
TRENDS - Traveltattoos op Ibiza
Geef een reactie