Vlooienmarkten op Ibiza

Vlooienmarkten op Ibiza – Naast hippiemarkten zijn op Ibiza ook enkele vlooienmarkten te vinden.
Helemaal leuk!
Een allegaartje aan spulletjes en snuisterijtjes, maar zeker leuk om eens te bezoeken en zo weer eens wat anders te ondernemen op Ibiza.

De vlooienmarkten kan je op Ibiza vinden in Cala Lleya en in Sant Jordi.
Let wel, de vlooienmarkten zijn echt Ibicenco en anders dan de hippiemarkten als Las Dalias en Punta Arabi.

In Sant Jordi vind de vlooienmarkt elke zaterdagochtend van 09:00 tot 14:00 uur ’s middags plaats. De locals die op de markt staat verkopen er werkelijk vanalles, te kust en te keur aan spulletjes, meubeltjes, kleding, boeken, souvenirtjes noem maar op of het is er wel. Ook is er altijd live muziek zoals bijna op elke markt op Ibiza.
Sant Jordi ligt vlakt naast Ibiza-stad en is een heel populaire markt, óók onder de locals.

Op zondag kun je naar Cala Llenya waar van 10.00 uur tot 17.00 uur de vlooienmarkt word gehouden en in de zomer tot ongeveer een uur of negen.
Op de markt kun je veel tweedehands spulletjes kope maar ook veel verse produkten, maar wel allemaal tegen gewone prijzen. De markt is niet zo groot als in Sant Jordi, maar heeft wel live muziek, restaurantjes en een lekker sfeertje. De markt is te vinden in het noorden.

Wil je dus eens wat anders dan de bekende hippiemarkten bezoeken, dan zijn deze markten echt een aanrader! Shop till you drop!

Geef een reactie