Appartementen Bora Bora vernieuwd in 2017

Appartementen Bora Bora vernieuwd in 2017 – In 2017 zullen de appartementen van Bora Bora Ibiza een flinke ‘update’ ondergaan en met een compleet nieuw design het seizoen beginnen! De appartementen van Bora Bora zijn te vinden in het drukke party gebied van Playa d’en Bossa.
Hierbij alvast een voorproefje van hoe het er uit komt te zien:
Appartementen Bora Bora vernieuwd in 2017

Bora Bora Ibiza Appartments op Google Maps:
Bora Bora omschrijft de accommodatie zelf als volgt: “Simple apartments for people looking for good quality at reasonable prices. Located in the centre of Playa d’en Bossa & only a short distance to some of the most famous clubs in the world. A young & dynamic environment, with its own pool & connected private access to our beach club Bora Bora Ibiza.”

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de website van Bora Bora Appartments: http://www.apartmentsborabora.com/

Geef een reactie