Budget-tip – Sushi in Ibiza-stad

Budget-tip – Sushi in Ibiza-stad – Vaak wordt ons gevraagd naar budget-tips op Ibiza. En ook de vraag of je ergens ‘goedkoop’ sushi kan eten.
Budget-tip - Sushi in Ibiza-stad
Nu zijn wij trouwens erg van mening dat Ibiza voor elke portomonnee geschikt kan zijn, maar het ieder voor zich is hoe iemand de vakantie wil indelen en of je het er ook maar net voor over hebt.

Je kunt op Ibiza echt haast werkelijk overal wel eten vinden, dus daarover geen zorgen. Heb je een leuk appartement uitgerust met een keukentje dan kom je bij wijze van al een heel eind om zelf iets te kokkerellen, maar ook als je niet beschikt over deze faciliteiten en toch graag buiten de deur eet (en op de kleintjes let) zijn er tal van mogelijkheden. Met name heel veel leuke eetgelegenheden! 🙂

Sushi dus ook, even terugkomend op de vraag waar je goedkoop sushi kunt eten. Wat een absolute smaakvolle aanrader is, is om sushi in Ibiza stad te gaan halen. Ja, halen! Want bij Sushi And Love is dan welliswaar geen ruimte om te eten wél is het een onwijs smaakvol én goedkope sushi take away & delivery!
Ze bezorgen wel maar tot 5 kilometer rondom het restaurant.
Budget-tip - Sushi in Ibiza-stad
Voor pakweg € 30 heb je een onwijze schotel met 40 stuks sushi die je met zn tweetjes niet op kunt. Oke oke, de grote eters misschien wel.
Maar lust je graag een schaaltje maki’s dan heb je er ongeveer 16 voor een euro of 12.
Prima te doen dus voor sushi én absoluut niet duur!
Je kunt er ook een aantal nagerechtjes voor een paar euro bestellen en wat drinken erbij.
Sushi & Love is te vinden vlakbij Marina Botafoch bij de parkeerplaats in Eivissa.
Budget-tip - Sushi in Ibiza-stad

Sushi And Love op Google Maps:

Geef een reactie