De lekkerste croissantjes van Ibiza

De lekkerste croissantjes van Ibiza – Misschien kennen jullie de markante persoonlijkheid André wel.
André is een bekend gezicht op het eiland en is eigenaar van The Croissant Show op Ibiza.

En trouwens als je André niet kent, ken je vast die man met die bijzondere snor wel, want André Quidu heeft een heel bijzondere ‘moustache’ 🙂

De lekkerste croissantjes van Ibiza

In Eivissa, Ibiza-stad, vind je op Placa de la Constitucio het welbekende ontbijt-lunchtentje ‘The Croissant Show’.
Een heerlijke plek als je het ons vraagt en bij uitstek geschikt voor een verrassend lekker ontbijtje in de zon of een early lunch met een heerlijk koffietje om zo lekker de dag op Ibiza te kunnen beginnen.

Het is een echt Frans aandoende pattiserie, want de vitrines liggen vol gebakken lekkers en lichtelijk ‘French-minded’. Natuurlijk kun je hier lekkere croissantjes eten, maar ook erg lekker zijn de broodjes ‘baguettes’ van The Croissant Show. Absoluut een aanrader dus!
De lekkerste croissantjes van Ibiza
Wel kun je er een diversiteit aan mensen vinden, van een verdwaalde feestvierder op Ibiza die snel voor het slapengaan nog een broodje komt scoren tot lokale bevolking die er lekker zit te brunchen… The Croissant Show has it all!

Leuk om te weten: met een kleine beurs kun je hier een prima ontbijtje/lunchgerechtje nuttigen maar heb je een wat grotere portomonnee dan is er ook een luxer aanbod voor jou te verkrijgen bij de Croissant Show.
Niet voor niets komt hier de backpacker met weinig budget voor een koffie met een broodje tot een DJ of een jetsetter die aan een lekker champagne-ontbijt plaats neemt.

Ook fijn: je hebt er voldoende zitplaatsen en een gezellig terras buiten!
Croissant Show Ibiza op Google Maps:

Geef een reactie